حمله راکتی گردان‌های قسام به مجموعه نظامی صهیونیستی بایدن: فکر می‌کنم نتانیاهو به حرفم گوش می‌کند علی باقری در نشست وزیران خارجه بریکس در روسیه شرکت خواهد کرد مقام سابق ارتش رژیم صهیونیستی: هیچ معامله تبادل اسیران با حماس وجود نخواهد داشت آیت‌الله علم‌الهدی: رهبر عظیم و عزیز ایران، میراث‌دار صدیق خمینی کبیر است مخبر با خانواده کادر پروازی شهدای خدمت دیدار کرد پاکستان: نشست تهران برای کمک به ثبات و امنیت افغانستان حائز اهمیت است هنیه: هر پیشنهاد توافقی را مثبت و جدی بررسی می‌کنیم رئیس اقلیم کردستان عراق با هیئت ایرانی دیدار کرد اتهام‌زنی تروئیکای اروپا به ایران در نامه‌ای به شورای امنیت احتمال انحلال کابینه جنگ رژیم صهیونیستی قوت گرفت وقوع حادثه دریایی جدید در غرب یمن (۱۸ خرداد ۱۴۰۳) جهاد اسلامی فلسطین: توقف بی‌بازگشت جنگ شرط آتش‌بس است اختصاص ۳۲ هزار ظرفیت استخدامی به فرزندان شهدا و جانبازان در دولت سیزدهم صداوسیما ضوابط تبلیغات نامزدهای ریاست جمهوری را اعلام کرد دیدار رئیس جهاد دانشگاهی کشور با استاندار خراسان رضوی مقاومت اسلامی عراق از عملیات مشترک با یمن خبر داد اطلاعیه شماره ۲ ستاد انتخابات ریاست جمهوری رسانه ملی پیش‌نویس اصلاح‌شده قطعنامه درباره آتش‌بس غزه در شورای امنیت استاندار خراسان رضوی: همه فرمانداران برای برگزاری چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری آمادگی کامل دارند
سرخط خبرها

نمایندگان مجلس با انتشار فیش حقوقی خودشان مخالفت کردند؟

  • کد خبر: ۹۸۷۰۸
  • ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۲:۰۴
  • ۲
نمایندگان مجلس با انتشار فیش حقوقی خودشان مخالفت کردند؟
کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی سیزدهم طی مصوبه‌ای نمایندگان مجلس را از ثبت حقوق و مزایا در سامانه پاکنا مستثنی کرد. لازم به ذکر است که بر اساس قانون فعلی تمام پرداختی‌ها به مقامات و مدیران به جز وزارت اطلاعات، نیروهای مسلح و سازمان انرژی اتمی باید در این سامانه ثبت شود.

به گزارش شهرآرانیوز، نمایندگان عضو کمیسیون تلفیق، علاوه بر خودشان، اعضای شورای نگهبان و اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام را نیز از این قانون مستثنی کرده‌اند.

روزنامه فرهیختگان ضمن اعلام این خبر نوشت  که یک عضو کمیسیون تلفیق در این باره گفته است: استدلال نمایندگان عضو کمیسیون تلفیق این بوده که چون نمایندگان علاوه بر حقوق و مزایا، هزینه اداره دفاتر (هزینه‌های اجاره دفاتر و حقوق پرسنل) دریافت می‌کنند، ممکن است جمع کل پرداختی به آنها این تصور را پیش بیاورد که این ارقام همگی، حقوق و مزایای آنهاست. به همین جهت در رسانه‌ها و محافل عمومی این ارقام مستمسکی برای اتهام زنی برای آنها باشد.

یک نماینده مجلس البته می‌گوید: تفکیک حقوق و مزایا و هزینه‌های دفاتر، کار سختی نیست و نباید مجلس خود را از شفافیت مستثنی کند. استدلال اعضای کمیسیون تلفیق که مخالف ثبت حقوق و مزایای نمایندگان مجلس هستند بیشتر به این برمی‌گردد که حقوق آنها کمتر از افراد مشاغل مشابه و هم رتبه کمتر بوده و آنها موافق شفافیت حقوق و دستمزد هستند و ترس آنها از عدم تفکیک حقوق و مزایا از هزینه‌های دفاتر است.

البته تصویب این طرح در کمیسیون تلفیق که ۴۵ عضو دارد، به معنی قابلیت اجرایی آن نیست و اجرایی شدن این مصوبه نیازمند تصویب در صحن علنی مجلس است. البته در نهایت نیز اگر شورای نگهبان با آن مخالفت نکند، این مصوبه قابلیت اجرایی خواهد داشت.

لازم به ذکر است براساس ماده ۲۹ قانون ششم توسعه دولت از سال ۱۳۹۶ مکلف شده تمامی پرداختی‌ها به مقامات، روسا و مدیران تمامی دستگاه‌های اجرایی به‌جز وزارت اطلاعات، نیرو‌های مسلح و سازمان انرژی اتمی ایران را در سامانه‌ای ثبت کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۹ - ۱۴۰۰/۱۱/۲۱
0
0
خوب‌البته‌که‌طبیعی‌است‌که‌دزدهاازانتشاردرآمدشان‌هراس داشته‌باشند!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۲۶ - ۱۴۰۰/۱۱/۲۲
0
1
اگر واقعا قانون یکسان هست وعدالت وحق وحقوق ملت را بخواهید بجا بیاورید وهرچه قانون اسلام راستین به او عمل میکردن باید تمامیه افراد چه مجلس ویا غیره باید شفاف سازی کنن وحقوقشان را ثبت کنن والا کاسه ای زیر نیم کاسه هست وحتما هست جدا سازی کنید وحق را بگویید اگر به خلاف قانون عمل کنید خیانت به ملت ومردم است
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->